Doorgaan naar content

Iberico blog

Jamón de Bellota Ibérico: Wat is het en hoe wordt het gemaakt?

Kent u de Jamón de bellota ibérico? Weet u waarom deze Iberico ham zo genoemd wordt en hoe deze gemaakt wordt? In dit...

Iberico ham met Kerst

Waarom eten Spanjaarden Iberico Ham met Kerstmis? In Spanje is het een grote traditie om voor Kerstmis een Iberico Ha...

De ambachtelijke productie van Iberico ham

De jamón ibérico de bellota doorloopt een langdurig handmatig rijpingsproces dat tot meer dan drie jaar kan duren. Ne...

Een goede hamhouder kiezen

Een prachtige Jamon Iberico in een net zo mooie hamhouder is een lust voor het oog. Het snijden van de Jamon is daarb...

Verschil tussen Jamon Iberico en Paleta Iberico

Wat is beter, de Iberico jamón of de paleta? Veel klanten vragen ons voordat ze een Iberico schouderham (paleta) kope...

Spaanse ham: alles weten over Serrano Ham en Iberico Ham

Als je voor de rest van je leven nog maar een soort eten zou mogen kiezen, wat zou dat dan zijn? Ik weet wel waar ik ...
Back to top