Iberico blog
Jamón de Bellota Ibérico: Wat is het en hoe wordt het gemaakt?
Kent u de Jamón de bellota ibérico? Weet u waarom deze Iberico ham zo genoemd wordt en hoe deze gemaakt wordt? In dit...
Lees verder
Iberico ham met Kerst
Waarom eten Spanjaarden Iberico Ham met Kerstmis?
In Spanje is het een grote traditie om voor Kerstmis een Iberico Ha...
Lees verder
De ambachtelijke productie van Iberico ham
De jamón ibérico de bellota doorloopt een langdurig handmatig rijpingsproces dat tot meer dan drie jaar kan duren. Ne...
Lees verder
Een goede hamhouder kiezen
Een prachtige Jamon Iberico in een net zo mooie hamhouder is een lust voor het oog. Het snijden van de Jamon is daarb...
Lees verder
Verschil tussen Jamon Iberico en Paleta Iberico
Wat is beter, de Iberico jamón of de paleta?
Veel klanten vragen ons voordat ze een Iberico schouderham (paleta) kope...
Lees verder
Spaanse ham: alles weten over Serrano Ham en Iberico Ham
Als je voor de rest van je leven nog maar een soort eten zou mogen kiezen, wat zou dat dan zijn? Ik weet wel waar ik ...
Lees verder